Fettförbränning

Dermaheal

Hur fungerar Dermaheal?

Dermaheal är en fettlösande injektionsbehandling som används för att bli av med oönskat fett och även för kroppskonturering. Produkten är berikad med biomimetisk peptid, fosfatidylkolin och L-karnitin, vilket gör att produkten löser upp överskottsfett på behandlat område. Dermaheal främjar inte bara förbränningen av det subkutana fettet utan ökar även syntesen av kollagen i huden. Detta bidrar till att huden blir mer fast och smidig.

Hur går behandlingen till?

Dermaheal injiceras direkt i fettvävnaden i önskat område. Injektionen sker med en tunn nål och därför behövs ingen bedövning. För att uppnå bästa
resultat rekommenderas det att behandlingen utförs två till 4 gånger med sex till åtta veckors mellanrum.

Resultaten är synliga efter fyra veckor. Effekten av behandlingen är långvarig, detta förutsatt att en sund livsstil upprätthålls. Behandlingen påverkar inte huruvida nytt fett kan bildas.

Vi behandlar inte dig som är gravid, ammar, är allergisk mot det verksamma ämnet, om du har en pågående infektion eller om du har en autoimmun sjukdom.

Efter behandlingen

Du kan uppleva måttlig svullnad och smärta i det behandlade området. Det finns även risk för blåmärken. Detta är oftast övergående inom 72 timmar. Du kan återgå till din normala vardag direkt efter behandlingen.

Behandlingsområden:

  • Haka
  • Insida lår
  • Mage
  • Överarmar