Hair Filler

Hur fungerar Hair Filler?

Dr.CYJ Hair filler är en behandling som kan hjälpa dig som lider av håravfall. Detta då behandlingen med hjälp av den revolutionerande teknik som tagits fram som ett resultat av flera års vetenskaplig medicinsk forskning. Tekniken som tagits fram baseras på hyaluronsyra tillsammans med peptider. Peptiderna kommunicerar till kroppens celler att stoppa håravfallet och även stimulera hårtillväxten. Kliniska studier att påvisat att efter 8 veckor ökade hårtätheten i genomsnitt med 22,3 % och hårtjockleken ökade med 26 %, detta jämfört med före behandlingen.

Fördelar med behandlingen

Ökar hårets tjocklek
Förhindrar håravfall genom att stärka hårsäckarna
Mycket effektiv mot alopecia
Förbättrar hårväxten
Hjälper till att förbättra blodcirkulationen till hårbotten och ger
därmed mer styrka till hårstråna
Minskar torrheten i hårbotten och problem som mjäll och torrt hår

Hur går behandlingen till?

Dr. CYJ Hair filler injiceras i hårbotten i det område där håret har tunnats ut eller i det området som önskas behandlas. Tack vare dessa injektioner ökas blodcirkulationen i de mindre blodkärlen i hårbotten vilket stimulerar till ökad hårväxt.

Det rekommenderas att genomföra minst fyra behandlingar med två veckors mellanrum, detta för att få bästa slutresultat. Därefter rekommenderas det att genomföra två till tre behandlingar med en månads mellanrum. Hur länge effekten håller i sig efter detta är individuellt, det kan ses ett synligt resultat i sex månader upp till ett år. Det rekommenderas därför att behandlingen upprepas inom denna tid för att bibehålla resultatet. Vi behandlar inte dig som är gravid, ammar, är allergisk mot det verksamma ämnet, om du har en pågående infektion eller om du har en autoimmun sjukdom.

Efter behandlingen

Du kan uppleva måttlig svullnad, smärta, rodnad och klåda i det behandlade området. Det finns även risk för blåmärken. Detta är oftast övergående inom 72 timmar.

Behandlingsområden:

  • Huvudet/Skalpen
  • Ögonbryn
  • Skägg